Rajongásom tárgya egy csinos egytárcsás

Én azt mondom, hogy nem probléma, ha mindenki rajong valamiért. Sokan azt hiszik, hogy az ilyen embereknek van valami kis nyomása, ahogy a köznyelv mondja. A férjem például már több évtizede azon dolgozik, hogy teljesen föl tuningolja a régi piros Ladáját.

Ezzel szemben én pedig sokak megrökönyödésére beleszerettem egy egytárcsás takarítógépbe. Tulajdonképpen nem is egybe, hanem úgy unblock az összes egytárcsás takarítógép szerelmese vagyok, amit eddig csak láttam. Eddig ugyanis jó pár takarítót volt már szerencsém megcsodálni, ahogy ilyen gépekkel dolgoztak. Annyira gazdaságosnak és legfőképp hatékonynak tűntek, hogy belesajdult a szívem, ha arra gondoltam, hogy egy ilyen kis szerkezettel mennyi időt tudnék megspórolni.

A rajongásom már odáig fajult, hogy specializálódtam is egy bizonyos márkára, és utána is néztem, hogy hol lehet ilyen gépeket beszerezni. Mivel azzal nagyjából tisztában voltam, hogy elég borsos az áruk, ezért egy ismerősöm ajánlatára először megnéztem a Greenway Kft. weboldalát, a greenwaykft.hu-t, ahol takarítógépeket lehet bérelni.

Természetesen vállalkozóknak, közületeknek él az a fantasztikus lehetőség, melyet a Greenway Kft nyújt. A különféle takarító cégek, illetőleg intézmények ezzel a segítséggel idézőjelesen megúszhatják a takarítási rendszerük felturbózását, modernizálását, a takarítógépek ugyanis nagy költséget, jelentős beruházást vonnának maguk után. A Greenway Kft. segítségével azonban roppant előnyös konstrukcióval, gépek széles skálája érhető el bérléssel. Ezáltal kiszámítható, fix költséggel tudnak számolni a bérbevevők.

A Greenway Kft-től való bérlés során ugyanis nem kell kaukciót letenni. Ezen felül a Greenway számos kedvező opciót kínál még. Többek között 24 órán belül garantálja, hogy szervizeli a meghibásodott szerkezeteket, rugalmasan áll hozzá a változtatásokhoz, melyeknek során a gépeket akár vissza is lehet nekik adni – mindenféle következmény nélkül, vagy akár  helyettük újakat is lehet bérelni. Esetleges érdek múlás esetén akár véglegesen is visszaadható a kibérelt gép – bármiféle külön díj megfizetése nélkül.

A Greenway nyújtotta lehetőségek közül érdemes megemlíteni a full szervizt, mely minden egyes tőlük bérelt gép esetén működőképes rendszer.  ĺgy a Greenway Kft. rendszeresen megelőző karbantartásokat végez, valamint tényleges szervizelést is ad – szerviz költségek külön megfizetése nélkül. Ezek a szervizköltségek alkatrészből, munkadíjból, illetve kiszállási díjból tevődnek össze. Ezen felül még 24 órán belüli szerviz kiszállást is biztosít, mely tovább csökkenthető akár 12 órára is.

A Greenway Kft.  full szervíz szolgáltatása még tartalmazza a takarítógépekkel munkát végző dolgozók oktatását is, valamint szaktanácsadást, szállítási költségeket, továbbá lehetőséget modell cserére. Összességében elmondható, hogy ennek a full szerviznek az igénybevételével teljesen mentesülhet a vállalkozó az üzemeltetéssel járó minden fajta nyűg és kötelezettség alól. 

A Greenway Kft-nél bérelhető egy tárcsás takarítógép, mely a Taski Ergodisc 165 nevet viseli, és súroló, valamint tisztítási feladatok mellett még kristalizálást is végezhetünk vele. Az eszköz legfőbb jellemzői, hogy ergonómikus, egyszerűen használható, biztonságos és mindemellett roppant sokoldalú.

Segítségünkre lehet többek között a sikálásban, polírozásban, a parketta tisztításban, samponos szőnyegtisztításban és az előbb említett kristalizálás is egyszerűen és nagyszerűen működtethető vele. Hatalmas előnye, hogy kiegészítőihez nem kell külön szerszám tartó. Karcsú kisgép lévén könnyen szállítható és tárolható, sőt még össze is csukható. 

Szinte már látom is a hálószobám sarkában. Azért ott, hogy elsőként őt pillanthassam meg. Van egyáltalán még csodálkozni való azon, hogy beleszerettem? Szerintem sokkal jobban néz ki, mint a férjem Ladája – tuning ide vagy oda.