Az autózás mellé kellett valami kreatív hobbi is

Mivel már gyerekkorom óta kedvelem az autókat, ezért senkit sem lepett meg, hogy felnőtt koromban is nagy rajongójuk vagyok, és szívesen osztogatok autótuning tippeket. Viszont mostanában megfogalmazódott bennem a vágy valamilyen kreatív hobbi iránt is. Habár az autótuningoláshoz is kell kreativitás, mégis a https://www.pipereporta.hu/sct/374099/Szinezok oldalán kötöttem ki.

Ugyanis a Pipere Porta weboldalán olyan nagyszerű tippeket és ötleteket találtam a kézműveskedéshez, amire nem is számítottam. Innen tanultam meg, hogy hogyan kell otthon szappant és gyertyát készíteni. A honlapon: https://www.pipereporta.hu/sct/374099/Szinezok számos videó megtalálható arról, hogy pontosan milyen lépései vannak a szappan és a gyertya készítésnek. Én legelőször a videóval szinkronban kezdtem el csinálni a folyamatokat, hogy biztosan ne rontsak el semmit. A végeredmény pedig magáért beszél.

Már több rokonom polcán is megtalálhatóak a saját kézzel készített gyertyáim. Mind nagyon örültek neki, hiszen ezeknek a gyertyáknak az illatuk is nagyszerű. A Pipere Porta oldalán szereztem be a hozzá való illóolajokat is, amiből annyit tettem bele, amennyit csak akartam. Ennek köszönhetően az én gyertyáimnak minden egyes meggyújtáskor mesés illatuk van. Így a Pipere Portának köszönhetően az autótuning mellet sikerült megtalálnom a másik szenvedélyemet is.

A Pipere Porta weboldalán minden alapanyagot be lehet szerezni, ezért egy helyen megtalálhatóak a hozzávalók, az elkészítés folyamata és a segítség is. Ugyanis, ha valamiben úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, akkor bátran kérdezhetsz tőlük.

A https://www.pipereporta.hu/sct/374099/Szinezok oldalon még ajándékutalványt is lehet vásárolni. Ez nagyszerű ajándék lehet azoknak az ismerőseidnek, akikről tudod, hogy szeretnek kézzel alkotni.

Nézz szét a https://www.pipereporta.hu/sct/374099/Szinezok weboldalán Te is!