Autótuningra is kellhet a pénz, diákmunkával megkeresheted

A bátyám odavan az autókért és az autótuningért. Én nem igazán értek a kocsikhoz, de azért elismerem, ha valamelyik jól néz ki, vagy kifejezetten kényelmes, satöbbi. Szóval mondhatni, egy mezei “felhasználó” vagyok, plusz még jogsim sincs, de szeretnék. Nemrég kezdtem dolgozni az egyetem mellett, és azon vagyok, hogy félre tudjak tenni a jogosítványra. A tesóm is így csinálta annak idején, a gyakornoki munkájából pedig vett egy olcsó verdát, amit szépen lassan elkezdett felturbózni, tuningolni.

Én nem feltétlen készülök arra, hogy egyből autót fogok tudni venni, de azt gondolom, nagyon is korrekt bérezést, fejlődési lehetőséget és rugalmas időbeosztást biztosítanak nekem a diákmunka során. Ha nincs a Topiwork, akkor nem jutok ilyen szuper lehetőséghez, ebben biztos vagyok. Nem kell azon aggódnom, hogy össze fogom-e tudni egyeztetni a kötelező óráimat és a vizsgáimat a munkaidővel, abszolút kompatibilis a kettő egymással. Ráadásul előre tervezhető az egész, így jól tudom alakítani a napjaimat. Ha te is diákként keresel munkát, és főként Pest megyében gondolkozol, akkor ajánlom, hogy nézz fel a Topiwork oldalára, mert egészen sok terület, iparág nyújtotta lehetőség áll rendelkezésre náluk! Ráadásul minden lényeges dolgot el tudsz intézni online, így ha rendszeresen frissíted az oldalt, akkor hamar le is csaphatsz a jobbnál jobb, friss állásajánlatokra. Ha egy jól összerakott, meggyőző önéletrajzot is tudsz villantani, akkor pedig biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb siker koronázza majd a jelentkezéseid!

A Topiwork Iskolaszövetkezet sokaknak nyújt nagyszerű platformot arra, hogy tanulmányaik mellett munkát vállaljanak. Legyen szó időszakos vagy otthonról végezhető munkáról, esetleg gyakornoki pozícióról, mindenki megtalálhatja az igényeinek és képességeinek megfelelő lehetőséget.