A motorunk tuningolása a kerekekkel kezdődik

A motorozásba könnyű beleszeretni, főleg akkor, ha korábban az autókért rajongtunk. Nálam is így kezdődött ez a történet. Tetszett mindenféle különleges autó, és én kezdetben csak egy teljesen átlagos modellt engedhettem meg magamnak. Ezért elkezdtem mindenféle autós blogot és webshopot böngészni, ahol különleges kiegészítő alkatrészeket kerestem, hogy fel tudjam tuningolni a kocsimat és egyedivé tehessem.

Nem volt kérdés, hogy a motorom is erre a sorsra jut-e, annak a kapcsán bukkantam rá ugyanis a motortire.hu oldalra. Itt számos motorgumi kapható. De tényleg rengeteg fajta! Kereshetünk ugyanis márka vagy kategória alapján, de méret szerint is. Ez esetben megadhatjuk a kívánt szélességet, magasságot, vagy akár átmérőt is. Én azt nem értem soha, hogy a feleségem miért visz be mindig a próbafülkébe 3 darabot ugyanabból a ruhából, de azt mondja, hogy azért, mert minden méretnek pontosan stimmelnie kell. Ez tulajdonképpen a motorunk kerekére is igaz, mert száguldás közben semmilyen meghibásodás nem jön jókor, az pedig kifejezetten bosszantó, ha egy pár milliméteres rés tesz kárt az alkatrész többi részében.

motorgumi

A motortire.hu-nál szerencsére rendelkezésre állnak felkészült motorgumi szerelők az ilyen esetekre, de jobb elkerülni a baleseteket, és rájuk bízni az új gumik beszerzése mellett azok felszerelését és járművünk kerekének rendszeres ellenőrzését is. Ilyenkor időpontra kell érkeznünk, így elkerülhetjük a hosszú várakozást és a felesleges idegeskedést. Igényeink szerint rugalmasak tudnak lenni ebben, illetve akkor is odafigyelnek kéréseinkre, ha csak motorgumit vásárolunk szerelés nélkül. Ebben az esetben ugyanis számos fizetési és szállítási mód közül választhatjuk ki a számunkra legkényelmesebbet. Motorgumival kapcsolatos témákban csak hozzájuk fordulok!